Jouw persoonlijke essentie

Ontdek jouw unieke essentie

Ontdek jouw unieke essentie

Wat is een essentie-sessie?

Hoe wil jij van betekenis zijn in de wereld en waar ga je van stralen? Margreet helpt je graag om helder te krijgen wat jouw eigen essentie is, wat alleen jij in de wereld kunt zetten. De optelsom van haar intuïtie en systemische kennis, haar nieuwsgierigheid en vermogen om dingen simpel te maken zorgt voor snelle inzichten. In een gesprek met lekkere koffie of thee op een fijne plek ontstaat vaak in zo’n 2 uur een duidelijk beeld waar je weer verder mee kunt. Een flinke zet in de rug. Een cadeau voor jezelf.

Als je je persoonlijke essentie kent is het veel makkelijker keuzes maken. De essentie van Margreet zelf is dat ze ruimte biedt om zichtbaar te maken wat er speelt en écht toe doet om daarmee de kwaliteit van leven van velen te verbeteren. En dat kan zich uiten in vele vormen, van opstellingen begeleiden tot merktrajecten bij organisaties, en bijvoorbeeld ook in het ontwikkelen van vooruitstrevende innovaties en conferentie programma’s. 

Je essentie is een soort rode draad in je leven en een fijn houvast om keuzes die bij jou passen te maken.

Voor wie is een essentie-sessie?

Voor iedereen – jong en oud – die er behoefte aan heeft om op een inspirerende en warme manier tot de kern te komen van hoe jíj van betekenis wilt zijn in de wereld. Voor jou als mens of misschien ook voor een eigen bedrijfsidee.

Hoe werkt een essentie-sessie?

We onderzoeken en ontdekken samen jouw unieke essentie tijdens een sessie van zo’n 2 uur ergens op een leuke koffieplek. Je hoeft niets voor te bereiden. We krabbelen misschien ook wat op een A4tje om zaken te verhelderen. En we ontdekken zo al gaandeweg waar het voor jou écht om draait. 

Geïnteresseerd?

Vul het contactformulier in en Margreet neemt contact met je op om een essentie sessie in te plannen. 

De investering voor een essentie-sessie van ca. 2 uur is euro 499,00 (excl btw). Dat is inclusief koffie of thee en iets lekkers op een leuke plek.

Waardevol

De innerlijk reisleider voor mannelijke ondernemers
Nathalie Brendel

Het was voor mij zeer waardevol om na één gesprek al naar huis te gaan met een hoofd vol ideeën en een hart vol inspiratie. Omdat Margreet in simpele bewoordingen tot de kern komt, ga je nadenken over je eigen essentie. En dat heeft mij direct verder gebracht op het pad dat ik momenteel zelf bewandel.

Geïnteresseerd?

Vul het contactformulier in of bel om een essentie-sessie met Margreet in te plannen.

Neem contact op
Neem contact op

Waarmee kan Margreet je helpen?

Familieopstellingen

Creëer inzicht in je familiesysteem en doorbreek hardnekkige belemmerende patronen

Vind je plek
Vind je plek

Organisatieopstellingen

Ontdek in een halve dag wat er in de diepte speelt in je organisatie

Leer uit de onderstroom
Leer uit de onderstroom

De merkessentie van je organisatie

Her-ontdek waarom je op aarde bent als organisatie, hoe ben je succesvol van betekenis?

Bouw een merk van betekenis
Bouw een merk van betekenis